Grenstreinbus

48 Kanne – Maastricht

Laatst bijgewerkt: 01/09/2023

Vervoerder(s)

Arriva

Rijdt

Maandag tot en met zaterdag: 1x per uur, vertrek telkens om :32 vanuit Kanne Plaats (Statieplein) en om :06 vanuit Maastricht Busstation Perron B

Opgelet: op werkdagen en zaterdag na 19 uur én op zon- en feestdagen rijdt de bus 48 alleen na reservering als OV-lijntaxi. Om deze belbus te reserveren, belt u 7/7 het telefoonnummer 08000224050 van Arriva. Vanuit België is het telefoonnummer 0031882776880. Desgewenst ontvangt u een bevestiging per sms. Reserveer minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd.

Dienstregeling: ga naar de website van Arriva klik op de knop 'Bekijk en download de dienstregeling per lijn'. Er opent een nieuw venster. Eerst selecteert u de vervoerwijze Bus en daarna de regio Limburg. Vul het lijnnummer 48 of de plaatsnaam Kanne in. Klik in het vervolgkeuzemenu de lijn in de gewenste richting aan.

Reisduur

00.24 uur

Belangrijkste halten

Kanne Plaats (Statieplein) • Kanne Statiestraat • Maastricht Aramislaan (NL) • Maastricht Madoerastraat (NL) • Maastricht Ruttensingel Zuid (NL) • Maastricht Tongerseplein (NL) • Maastricht Koningin Emmaplein (NL) • Maastricht Boschstraat/Markt (NL) • Maastricht Station /Arriva Perron C (NL)

Tarief

U kunt bij de buschauffeur een kaartje ('Ritkaart Limburg Streek') voor € 5,60 aankopen. Indien u heen en terug reist, dan koopt u beter een dagkaart ('Daldagkaart Limburg Bus') ter waarde van € 7,55.

Reist u regelmatig met deze bus naar Nederland? Kies dan voor de 'anonieme OV-chipkaart' of 'persoonlijke OV-chipkaart'. Voor de prijs van uw reis, zie 9292.nl. Het 'studentenreisproduct' is geldig. De OV-chipkaart is in dit geval duidelijk voordeliger dan een kaartje bij de chauffeur: een enkele rit kost € 2,64 (zoals geraadpleegd op 21/02/2022).

Bereken de prijs van uw rit met de OV-chipkaart. Voor de exacte prijs, zie 9292.nl. Vul bij 'Van' Plaats, Kanne, België in. Bij 'Naar' typt u Busstation Station, Maastricht. Pas indien nodig de datum en tijd aan en klik op 'Plan mijn reis'.

Aansluitingen

Voor de aansluitingen in Maastricht, zie de pagina 20a Hasselt – Maastricht.

Weetje

De dienst wordt verzekerd met een bestelbus (plaats voor maximum 8 personen).

Interessante kaarten: