Grenstreinbus

48 Kanne – Maastricht

Laatst bijgewerkt: 04/03/2024

Vervoerder(s)

Arriva

Rijdt

Maandag tot en met zaterdag: 1x per uur, vertrek telkens om :32 vanuit Kanne Plaats (Statieplein) en om :06 vanuit Maastricht Busstation Perron B

Opgelet: op werkdagen en zaterdag na 19 uur én op zon- en feestdagen rijdt de bus 48 alleen na reservering als OV-lijntaxi. Om deze belbus te reserveren, belt u 7/7 het telefoonnummer 08000224050 van Arriva. Vanuit België is het telefoonnummer +31882776880. Desgewenst ontvangt u een bevestiging per sms. Reserveer minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd.

Dienstregeling: ga naar de website van Arriva klik op de knop 'Bekijk en download de dienstregeling per lijn'. Er opent een nieuw venster. Eerst selecteert u de vervoerwijze Bus en daarna de regio Limburg. Vul het lijnnummer 48 of de plaatsnaam Kanne in. Klik in het vervolgkeuzemenu de lijn in de gewenste richting aan.

Reisduur

00.24 uur

Belangrijkste halten

Kanne Plaats (Statieplein) • Kanne Statiestraat • Maastricht Aramislaan (NL) • Maastricht Madoerastraat (NL) • Maastricht Ruttensingel Zuid (NL) • Maastricht Tongerseplein (NL) • Maastricht Koningin Emmaplein (NL) • Maastricht Boschstraat/Markt (NL) • Maastricht Station /Arriva Perron C (NL)

Tarief

U kunt eenvoudig reizen met OVpay: bij het instappen houdt u uw betaalkaart of mobiele telefoon tegen de kaartlezer. Bij het uitstappen doet u precies hetzelfde. De reiskosten worden de volgende werkdag automatisch van uw rekening afgeschreven. Deze afschrijving heeft een betaalkenmerk dat begint met NLOV.

Bereken de prijs van uw rit met OVpay tussen Kanne en Maastricht. Voor de exacte prijs, zie 9292.nl. Vul bij 'Van' Plaats, Kanne, België in. Bij 'Naar' typt u Busstation Station, Maastricht. Pas indien nodig de datum en tijd aan en klik op 'Plan mijn reis'.

Per betalende reiziger vanaf 12 jaar kunnen er maximaal 2 kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis meereizen.

De Nederlandse OV-chipkaart kan op de volledige buslijn worden gebruikt. Een reiziger die zich op regelmatige basis met bus 48 verplaatst, kiest best voor een abonnement (of in voorkomend geval het studentenreisproduct) op een 'persoonlijke OV-chipkaart'.

Bij de chauffeur kunt u ook de papieren 'Ritkaart' ter waarde van € 6,00 aankopen of één van de onderstaande dagkaarten:

Product Geldigheidsgebied Prijs
Daldagkaart Zuid-Limburg bus en trein Maastricht, Sittard, Heerlen, Kerkrade, ... € 15,10
Daldagkaart Midden- en Noord-Limburg bus en trein Susteren, Roermond, Weert, ... € 23,90
Daldagkaart Limburg bus en trein Heel Nederlands-Limburg € 29,80

Deze dagkaarten zijn ook te koop via de website van Arriva.

Aansluitingen

Voor de aansluitingen in Maastricht, zie de pagina 20a Hasselt – Maastricht.

Weetje

De dienst wordt verzekerd met een bestelbus (plaats voor maximum 8 personen).

Interessante kaarten: