Grenstreinbus

48 Kanne – Maastricht

Laatst bijgewerkt: 20/01/2021

Vervoerder(s)

Arriva

Rijdt

Maandag tot en met zaterdag: 1x per uur, vertrek telkens om :43 vanuit Kanne Plaats

Op werkdagen en zaterdag vanaf 19.43 uur en op zon- en feestdagen rijdt de bus alleen na reservering als OV-lijntaxi. Om de belbus te reserveren, belt u het gratis Arriva-telefoonnummer 08000224050. Vanuit België is het telefoonnummer 0882776880. Desgewenst ontvangt u een bevestiging per sms. Reserveer minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd. De reserveringscentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Reisduur

00.23 uur (Kanne Plaats – Maastricht Markt)

Belangrijkste halten

Kanne Plaats (Statieplein) • Maastricht Amarislaan (NL) • Maastricht Madoerastraat (NL) • Maastricht Ruttensingel Zuid (NL) • Maastricht Tongerseplein (NL) • Maastricht Helmstraat (NL) • Maastricht Markt (NL) • Maastricht Meutestraat (NL)

Tarief

U kunt bij de buschauffeur een kaartje ('Ritkaart Limburg Streek') voor € 5,50 aankopen. Indien u heen en terug reist, dan koopt u beter een dagkaart ('Daldagkaart Limburg Bus') ter waarde van € 7,40. Houd er rekening mee dat u in de bus alleen met de bankkaart kunt betalen; baar geld wordt niet aanvaard.

Reist u regelmatig met deze bus naar Nederland? Kies dan voor de 'anonieme OV-chipkaart' of 'persoonlijke OV-chipkaart'. Voor de prijs van uw reis, zie 9292.nl. Het 'studentenreisproduct' is geldig. De OV-chipkaart is in dit geval duidelijk voordeliger dan een kaartje bij de chauffeur: een enkele rit kost € 2,66 (zoals geraadpleegd op 04/01/2021).

Bereken de prijs van uw rit met de OV-chipkaart. Voor de exacte prijs, zie 9292.nl. Vul bij 'Van' Plaats, Kanne, België in. Bij 'Naar' typt u Markt, Maastricht. Pas indien nodig de datum en tijd aan en klik op 'Plan mijn reis'.

Aansluitingen

Voor de aansluitingen in Maastricht, zie de pagina 20a Hasselt – Maastricht.

Weetje

De dienst wordt verzekerd met een bestelbus (plaats voor maximum 8 personen).

Bus 48 stopt niet aan het -station van Maastricht. Wie uit de richting van het station komt, kan het best bus 48 nemen aan de halte 'Maastricht Markt' of 'Maastricht Vrijthof' in het centrum. De loopafstand is 1,3 km.

Interessante kaarten: