Grenstreinbus

65 Maaseik – Susteren

Laatst bijgewerkt: 20/01/2021

Vervoerder(s)

Arriva

Rijdt

  • Maandag tot en met zaterdag: 1x per uur;
  • Maandag tot en met zaterdag vanaf 19.49 uur, de gehele zondag en op Nederlandse feestdagen: als OV-lijntaxi, alleen na voorafgaande telefonische reservering.

Om de OV-lijntaxi te reserveren, belt u het gratis Arriva-telefoonnummer 08000224050. Vanuit België is het telefoonnummer 0882776880. Desgewenst ontvangt u een bevestiging per sms. Reserveer minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd. De reserveringscentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Dienstregeling: op de website van Arriva klikt u bij 'Reiswijze' Met de bus aan. Vul bij 'Plaats' Maaseik in. Klik vervolgens de lijn in de gewenste richting aan.

Reisduur

00.18 uur

Belangrijkste halten

Maaseik Bospoort • Maaseik Ziekenhuis • Roosteren Schettereind (NL) • Dieteren Maaseikerweg (NL) • Susteren Raadhuisplein (NL) • Susteren Station Arriva (NL) • Nieuwstadt Susterderweg (NL)

Tarief

U kunt bij de buschauffeur een kaartje ('Ritkaart Limburg Streek') voor € 5,50 aankopen. Indien u heen en terug reist, dan koopt u beter een dagkaart ('Daldagkaart Limburg Bus') ter waarde van € 7,40. Houd er rekening mee dat u in de bus alleen met de bankkaart kunt betalen; baar geld wordt niet aanvaard.

Reist u regelmatig met deze bus naar Nederland? Kies dan voor de 'anonieme OV-chipkaart' of 'persoonlijke OV-chipkaart'. Een rit van Maaseik Bospoort naar Susteren Station met de OV-chipkaart kost € 2,66 (zoals geraadpleegd op 20/01/2021). Check de exacte prijs van uw reis op 9292.nl. Het 'studentenreisproduct' is geldig.

Arriva biedt ook de volgende dagkaarten aan, verkrijgbaar bij de buschauffeur:

Product Geldigheidsgebied Prijs
Daldagkaart Zuid-Limburg Bus en Trein Maastricht, Sittard, Heerlen, Kerkrade, ... € 13,90
Daldagkaart Midden- en Noord-Limburg Bus en Trein Susteren, Roermond, Weert, ... € 22,05
Daldagkaart Limburg Bus en Trein Heel Nederlands-Limburg € 27,25

Alle informatie over deze vervoerbewijzen vindt u op de webstek van Arriva.

Bereken de prijs van uw rit met de OV-chipkaart. Voor de exacte prijs, zie 9292.nl. Vul bij 'Van' Bospoort, Maaseik (B), België in. Bij 'Naar' typt u Station, Susteren. Pas indien nodig de datum en tijd aan en klik op 'Plan mijn reis'.

Aansluitingen

 Susteren

Roermond (Arriva, stoptrein)
Stopt in: Echt

Maastricht Randwyck (Arriva, stoptrein)
Stopt in: Sittard • Geleen-Lutterade • Beek-Elsloo • Bunde • Maastricht

In de stations van Roermond, Sittard en Maastricht is er aansluiting op het intercitynet van NS.

Weetje

De dienst wordt verzekerd met een bestelbus (plaats voor maximum 8 personen). Wenst u met een grotere groep te reizen? Gelieve dan op voorhand telefonisch contact met Arriva op te nemen. Zij zullen bekijken of en wanneer er een grotere bus kan worden ingelegd.

Alle bussen op lijn 65 Maaseik – Susteren zijn toegankelijk voor reizigers met een rolstoel of kinderwagen.

Interessante kaarten: